Actualitate

A murit electrocutat

Necazul s-a abătut asupra unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Tătărani, care şi-a găsit sfârşitul chiar la locul de muncă. Acesta a murit electrocutat chiar în service-ul auto pe care îl conducea. Sosiţi la faţa locului, medicii de pe ambulanţă s-au străduit 45 de minute să-l readucă la viaţă, însă fără succes.
„La sosirea echipajelor de pe ambulanţă, bărbatul se afla deja în stop respirator, probabil prin electrocuţie, pentru că avea şi marcă de intrare şi marcă de ieşire. S-au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat, pacientul fiind declarat decedat” a declarat medicul de pe ambulanţă.
Vestea despre tragedie i-a lăsat fără cuvinte pe apropiaţii victimei,  incapabili să înteleagă cum s-a produs o asemenea nenorocire. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti în vederea efectuării necropsiei iar poliţiştii criminalişti au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co