Actualitate

Droguri în loc de gel de duş

Poliţiştii au reuşit, săptămâna trecută, să destructureze o grupare infracţională profilată pe trafic şi consum ilicit de droguri.

Grupul infracţional era compus din 15 persoane  şi era condus de doi tineri de 26 şi respectiv 28 de ani.
“Grupul infracţional era compus din 15 persoane, de pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa.
Membrii grupării se aprovizionau cu droguri, respectiv haşiş, din Spania, acestea fiind introduse în ţară disimulate în flacoane de gel de duş, ulterior fiind comercializate către diverşi consumatori, pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, ag. princ. Raluca Brezeanu.
Trei dintre suspecţi au fost surprinşi în timp ce încercau să vândă şi aproximativ 500 de grame rezină de cannabis. După prinderea în flagrant, au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare.
Faţă de cinci persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pe numele acestora, pentru trafic ilicit de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. Faţă de alţi patru suspecţi a fost dispusă măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile, aceştia fiind cercetaţi pentru trafic ilicit de droguri de risc.  M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co