Cultura

Proiecte culturale la Poiana Câmpina

În cursul săptămânii trecute, primarul comunei Poiana Câmpina s-a întâlnit cu organizatorii activităţilor culturale din localitate, pentru a stabili proiectele acestui an.

„A fost a doua întâlnire oficială, având în vedere că au fost aleşi primarul copiilor, viceprimarul copiilor şi secretarul…
S-a întâlnit comisia Cultură, Sport, Culte, pentru a schiţa cât de cât toate activităţile care se vor desfăşura în 2013, în aşa fel încât să putem găsi sursă de finanţare atât din bufetul local, cât şi din sponsorizări”, a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu. „Am fost impresionat să văd oameni cu experienţă, care propun ceva concret şi sincer, care chiar au experienţă în acest domeniu, pentru a face ceea ce trebuie”, a spus primarul copiilor din Poiana Câmpina, Silviu Stanciu.

Agendă consistentă
În cadrul şedinţei, organizatorii au propus 24 de proiecte culturale. Printre acestea se numără două crosuri, un spectacol artistic dedicat zilei de 8 Martie, tradiţionalele spectacole pentru pensionari care poartă numele de Five O’Clock Tea, o manifestare artistică dedicată zilei localităţii şi multe alte activităţi menite să facă din Poiana Câmpina o localitate cu renume. „Aceste proiecte se bazează în special pe implicarea copiilor, dar şi pe invitaţi şi efectiv se vor distra atât copiii, cât şi adulţii şi pensionarii”, a explicat primarul Alin Moldoveanu. „Eu reprezint şcoala şi astfel toate proiectele copiilor reprezintă un ideal pentru mine, dar am fost impresionat şi de propunerile domnului primar, de activităţile din comună, de strângere a gunoaielor, de desfăşurare a unor activităţi în aer liber şi chiar am dorit să fiu alături de el în tot ceea ce realizează”, a declarat primarul copiilor din Poiana Câmpina, Silviu Stanciu.
Suma care ar trebui alocată pentru toate aceste proiecte culturale se ridică la 64.000 de lei, în condiţiile în care la începutul şedinţei se vorbea de costuri aproape duble. Primarul Alin Moldoveanu doreşte, însă,  ca o parte din bani să vină din sponsorizări. E. T.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co