Invatamant

Proiect cu contre politice

Inspectoratul Şcolar Prahova şi partenerii săi au lansat  proiectul “Calitate în managementul unității şcolare”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin programul sectorial dezvoltarea resurselor umane 2007-2013 numit “Investeşte în oameni” şi-şi propune să îmbunătăţească calitatea procesului de management al unităţilor de învăţământ preuniversitar.
Evenimentul care a reunit directori de unităţi şcolare din Prahova şi din alte judeţe a dat ocazia autorităţilor judeţene prezente să se mândrească cu realizările făcute şi chiar să se contreze politic. Dacă preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a spus ca Prahova merge bine, deşi în ţară se desfăşoară “campionatul de dat cu părerea”, subprefectul Gabriel Hornoiu a fost nevoit să laude eforturile actualului guvern.
Proiectul se va derula pe o perioadă de 34 de luni şi va implica în activităţile sale 80 de inspectori şi 1.000 de directori de unităţi şcolare din regiunile de dezvoltare Bucureşti-Ilfov, Sud Muntenia.
Toţi aceştia vor fi formaţi profesional după standarde europene, prin schimburi de experienţă de tip vizite de studiu în instituţii similare din Europa. R. E.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co