Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Primaria Ploiesti pregateste doua proiecte majore privind iluminatul public

Primăria Ploieşti are în pregătire două proiecte majore care vizează modernizarea sistemului de iluminat public. Dacă acestea vor primi undă verde, oraşul nostru va obţine fonduri europene pentru modernizarea reţelelor şi introducerea cablurilor în subteran, de-a lungul celor două trasee de tramvai din municipiu.

Potrivit primarului Adrian Dobre, documentaţia este mai avansată în cazul traseului de tramvaie 102, care include strada Găgeni, începând din dreptul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi continuând cu Şoseaua Nordului şi Şoseaua Vestului, până în dreptul buclei tramvaielor de la Gara de Vest.

Edilul şef a estimat că este foarte posibil ca documentaţia pentru acest traseu să fie gata în câteva zile, ceea ce va face ca proiectul să intre în dezbaterea Consiliului Local chiar în luna mai.

Într-un recent interviu, primarul municipiului Ploieşti a explicat că este nevoie de o aprobare în Consiliul Local pentru depunerea proiectului, adăugând că aceeaşi procedură va fi parcursă şi pentru traseul 101.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co