Actualitate

PLANT A TREE FOR PEACE 2012

Pe 21 Septembrie, de Ziua Internaţională a ONU pentru Pace, Liceul ,,Simion Stolnicu” din oraşul Comarnic a plantat copaci alături de alte şcoli din întreaga lume. Primii copaci au fost plantaţi la amiază în Oceania, apoi pe celelalte continente: Asia, Europa şi Africa. Lanţul de copaci a ajuns în cele din urmă şi în cele două Americi. Toate acestea, într-o singură zi!  PLANT A TREE FOR PEACE 2012 este o campanie organizată de Learning about Forests – LEAF şi ENO – Environment Online, o şcoală globală virtuală pentru creşterea responsabilităţii faţă de mediu şi dezvoltarea sustenabilă.
Cu sprijinul Primăriei Comarnic, al Ocolului Silvic Sinaia şi al comărnicenilor, au fost plantaţi peste 120 de salcâmi, în zona “Munteni”, zonă cu risc de alunecări de teren precum şi alţi arbori ornamentali, în preajma şcolilor şi grădiniţelor, în zonele verzi ale Comarnicului.
Mulţumim întregii comunităţi că a fost alături de noi, în această zi a Păcii Mondiale, pentru a marca pacea şi continuitatea vieţii.
Directorul Liceului ,,Simion Stolnicu” Comarnic, Prof. Cristina Ilincuţa

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co