Actualitate

Autogară de anul 2012?

De mai bine de două săptămâni, plafonul peronului de la Autogara din Câmpina rezistă cu două spărturi mari în cartonul de rigips, cauzate de umezeala creată de zăpada aşternută pe acoperiş.

Până la începutul săptămânii, câţiva angajaţii au rezolvat o situaţie de moment: n-au făcut decât să rupă din plafon, bucăţile care stăteau să cadă.
„Dar de ce nu pun ăştia mâna să repare, că poate pica în capul omului?”, se întreba, zilele trecute, un călător, care nu ştia unde să stea în siguranţă, pentru a aştepta microbuzul.
Un altul a tras nişte înjurături straşnice şi neaoşe la adresa celor care administrează autogara, pentru că „până acum mă feream să nu calc în băltoacele de urină pe care le lasă unii clienţi de la barul ăsta, acum trebuie să mă feresc să nu-mi pice, nici tavanul în cap! Dă-o-n…”
Fiecare cu supărarea lui
Nici şoferii nu păreau prea mulţumiţi, de faptul că nu s-a curăţat zăpada îngheţată din dreptul peroanelor, aceasta îngreunând staţionarea, atunci când aşteptau să urce călătorii.
„Am contractat asigurare pentru acordarea de despăgubiri, pentru că nu putem repara, până nu evaluează asigurătorul amploarea daunelor. Asta înseamnă ca zăpada să se topească, să se poată vedea spărturile în hidroizolaţii la acoperiş. Tot ce pot face acum este să închid accesul pe peron în zona respectivă, până la remediere”, se justifică directorul Autogării Câmpina, Cristian Chiţu, referitor strict la plafonul spart. În rest, acesta consideră că miniutilajul de deszăpezire, de care s-a folosit printr-un angajat, şi-a făcut treaba. Până la închiderea ediţiei, luni seara, nimic din ceea ce a promis Cristian Chiţu nu s-a realizat!
De reţinut faptul că actualul director Cristian Chiţu este şi administratorul SC Cord IMPEX SRL, calitate căpătată la 30 iunie 2008 şi pe care o are, cu posibilitatea prelungirii, până la 30 iulnie 2012, aşa cum reiese din M.O. nr. 6919, partea a IV-a din 2008. Va fi interesant de văzut dacă fostul asociat unic, familia Ovidiu şi Viorica Cord, îi va mai prelungi acest mandat, după ce vor vedea în ce stare se află autogara. Carmen NEGREU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co