Actualitate

Control auditiv gratuit

Câmpinenii pot beneficia, gratuit, de efectuarea unui examen medical de testare a auzului. O companie privată, împreună cu Primăria Câmpina, derulează, în perioada 20 septembrie-31 octombrie, o campanie la care sunt invitate să participe persoanele din localitate, indiferent de vârstă. Doritorii pot merge, de luni până vineri, între orele 9.30-16.00, la cabinetul SoundService situtat pe strada I.L. Caragiale, în incinta Policlinicii Proline Sanmed.
Cabinetul de audiologie respectiv are în dotare aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă a persoanelor care vor da curs invitaţiei fiind verificată prin investigaţii de specialitate. Cei interesaţi sunt rugaţi să-şi facă programare la numărul de telefon: 0344.104. 445 interior 106 sau pe adresa de e-mail: campina@soundservice.ro, de luni până vineri, între orele 9.30 – 16.00.
Această campanie are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor din Câmpina care se confruntă cu probleme auditive (chiar dacă sunt deja purtătoare de aparat auditiv). După ce sunt realizate testele gratuite, pacienţii vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor şi vor primi şi recomandări de specialitate pentru rezolvarea problemelor lor medicale.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co