Actualitate

Perchezitii la persoane banuite de trafic cu minori

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat, astăzi, șase percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de trafic de minori.

Cinci descinderi au avut loc la locații din municipiul Ploiești, iar una în comuna Valea Călugărească.

În urma cercetărilor, a rezultat faptul că, în cursul acestui an, cele șase persoane bănuite ar fi recrutat două minore, pe care le-ar fi exploatat sexual în apartamente din municipiul Ploiești.

Din locațiile unde au avut loc perchezițiile polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, laptopuri, suma de 700 de lei, precum și alte bunuri, în vederea continuării cercetărilor. Totodată, au indisponibilizat și un autoturism, pentru a fi instituite asupra acestuia de măsuri asigurătorii.

Șase mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind aduse la sediul unității de parchet, în vederea audierii.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Buzău și Dâmbovița. La percheziții au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

 

 

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co