Actualitate

La Plopeni vârstnicii primesc flori si gânduri bune de ziua lor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie), Asociaţia “Modelăm inimi” Plopeni, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și Fundația Principesa Margareta a României organizează a 7-a ediție a Campaniei naționale de voluntariat „Flori pentru Suflet”.

Campania este o modalitate de a promova alături de parteneri, colaboratori și voluntari, mesajul unei bătrâneți mai frumoase pentru vârstnicii din România.

Acțiunea va avea loc duminică, 30 septembrie 2018, la orele 11:00, în localitatea Plopeni, unde mai mulţi copii alături de voluntari vor distribui peste 160 de flori bătrânilor pe care îi vor întâlni sau persoanelor de diverse vârste, cu mesajul de a le oferi mai departe vârstnicilor din viața lor.

La nivel național, în perioada 27 septembrie – 7 octombrie, peste 60 de ONG-uri din toată țara, instituții publice, instituții de învățământ, companii sau voluntari vor susține mesajul unei bătrâneți demne pentru vârstnicii din România prin oferirea de flori și gânduri bune seniorilor.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co