Actualitate

Oamenii au iesit in strada in marile orase ale tarii

Oamenii au iesit in strada in marile orase, dupa ce Senatul l-a salvat pe Oprea.

In mai multe orase ale tarii oamenii au iesit in strada, joi seara, pentru a cere dreptate in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata in timp ce deschidea coloana oficiala pentru fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

oprea

Oamenii s-au adunat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati, in semn de protest fata de votul prin care Senatul l-a scapat pe Oprea de urmarirea penala ceruta de DNA. Procurorii vor sa-l cerceteze pe fostul vicepremier de ucidere din culpa, insa momentan ancheta este blocata.

PNL a cerut reluarea votului in cazul lui Oprea, iar PSD – care are majoritate in Senat alaturi de ALDE – a fost de acord. Chiar si Gabriel Oprea a spus ca sustine reluarea votului, la fel si Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului si al ALDE.

Cei mai multi oameni au iesit in strada in Bucuresti, in fata Palatului Parlamentului. In jur de 3.000 de protestatari au strigat lozinci anti-Senat si au cerut sa se faca dreptate.
Chiar daca temperaturile de afara nu au fost prea generoase , oamenii au protestat si au cerut ca Oprea sa fie anchetat.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co