Actualitate

Scoala Elena Doamna, inaccesibila elevilor, din cauza carosabilului

Lucrările de amenajare și asfaltare a carosabilului pe strada Elena Doamna din Ploiești nu au fost finalizate până astăzi, când a început noul an școlar, în pofida afirmațiilor făcute de primarul Adrian Dobre, care declara săptămâna trecută că totul se va termina până pe 10 septembrie.

Interesant este că, dacă în multe școli din județul Prahova nu au fost finalizate lucrările, motiv pentru care aproximativ 80 de clădiri nu au autorizație de stingere la incendiu sau autorizație sanitară, în alte cazuri problema unităților de învățământ constă în transportul până la ele.

Iar Școala Generală Elena Doamna, situată pe strada cu același nume, este un exemplu în acest sens. Lucrările de pe această importantă arteră a Ploieștiului au început în urmă cu mai bine de o lună. Inițial, administrația a anunțat că este vorba de reabilitarea carosabilului, însă pe parcurs muncitorii au constatat că sub stratul de asfalt este piatră cubică.

Prin urmare, lucrarea a trecut pe lista de investiții, iar primarul Adrian Dobre a afirmat, în data de 4 septembrie, că strada va fi gata până la începerea anului școlar 2018-2019.

După cum se vede însă din imaginile pe care le-am filmai astăzi, lucrurile nu stau deloc așa. Doar pe o porțiune din stradă era turnat primul strat de asfalt, iar în dreptul școlii nu era turnat nici primul strat.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co