Actualitate

Plata tarifului de parcare prin SMS

Reprezentantii SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL (SGU), administratorul parcarilor publice din oras, anunta ca , începând cu 20 septembrie, plata tarifului de parcare, în parcarile administrate de societate, se poate efectua si prin intermediul SMS-ului.

Astfel, pentru a beneficia de o ora de parcare (1h), se va trimite un SMS, de forma 601NR ÎNMATRICULARE, la numarul unic de telefon 7420. În mod similar, pentru a beneficia de doua ore (2h) de parcare, se vor trimite doua SMS-uri consecutive, în acelasi format.

Exemplu: Nr de înmatriculare autovehicul: PH01ABC SMS la 7420 cu textul: 601PH01ABC.

În urma expedierii sms-ului respectiv, se va primi un mesaj de confirmare a înregistrarii platii, de forma: „PH01ABC a parcat 60min in Ploiesti. Plata expira la 20/09/2016 14:15”.

parcare_sms_ploiesti
Trebuie sa fiti atenti la faptul ca lipsa SMS-ului de raspuns indica faptul ca plata parcarii nu a fost înregistrata.

Pretul achitarii tarifului de parcare prin SMS este de 0,40 Eur+TVA/SMS, valabil pentru retelele de telefonie mobila (DIGI, Orange, Telekom si Vodafone), la care se adauga o taxa suplimentara pentru reteaua Orange (0,05€+TVA).

Orarul parcarilor publice cu plata din Ploiesti, aprobat de Consiliul Local, este de luni pâna duminica, între orele 07:00 si 19:00. În afara acestui interval parcarea este gratuita.

Sursa: adevarul.ro

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co