Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Nu au venit la şedinţă

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici a criticat dur consilierii PSD care nu au participat la şedinţa ordinară din luna martie, programată marţi, 29 martie.

Cei opt aleşi ai PSD au anunţat inclusiv printr-un comunicat de presă că nu se vor prezenta la şedinţă, protestând astfel faţă de modalitatea în care, spun ei, edilul şef administrează bugetul local fără dezbatere publică. Primarul a declarat că ploieştenii i-au ales pe consilieri pentru a participa la şedinţe indiferent de cum votează aceştia.
„Avem vreo şapte studii de fezabilitate care vor sta la baza unor licitaţii pentru străzi şi canalizare, care trebuie votate azi, pentru ca aceste proiecte să se poată derula, dar consilierii PSD consideră acestea ca fiind probabil abuzive, aşa cum zic mereu. Nu aşa se face opoziţie, ci venind aici şi votând. Ne jucăm de-a politica şi ajungem la lucruri jenante. Cred că pot fi puncte de vedere diferite, dar totul poate fi discutat şi să avem discuţii constructive”, a replicat Andrei Volosevici.

Vot fără probleme
Discuţia a fost pur formală, pentru că şi dacă s-ar fi aflat în sală şi ar fi votat contra proiectelor prezentate astăzi, consilierii PSD nu ar fi putut să decidă soarta acestora, întrucât nu pot forma o majoritate. Aşa că, şi fără ei, studiile de fezabilitate propuse, dar şi alte proiecte de hotărâre au trecut ca pe bandă rulantă. Consilierii PSD susţin că nu se vor opri aici. În acelaşi comunicat de presă se arată că ei iau în consideraţie „inclusiv declanşarea alegerilor anticipate în municipiul Ploieşti”, pentru a pune astfel punct administraţiei Volosevici, pe care o consideră „cea mai incompetentă din ultimii 20 de ani în municipiul Ploieşti”. Tot marţi, consilierul PDL Paul Palaş a fost înlocuit cu supleantul Nicolae Şuga. R. E.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co