Actualitate

Administratia campineana

Târgul de bunătăţi
Primăria municipiului Câmpina anunţă că va fi gazda unui „Târg de Bunătăţi de Post şi de Paşti”, în perioada 8-10 aprilie. Acesta va fi organizat de către SC Anghel Constantinescu şi Asociaţii SRL, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local, locul de desfăşurare fiind în zona Parcului de la Soldat. În cadrul târgului sunt invitaţi să participe mai mulţi producători de mărfuri româneşti de post şi de Paşti, care vor oferi câmpinenilor zacuscă, bragă, diverse sortimente de gem şi magiun, ciuperci, turtă dulce, pască, produse din carne de miel şi brânzeturi etc. Totodată vor fi expuse spre vânzare, obiecte meşteşugăreşti şi de cult, obiecte artizanale din lemn, din pănuşi, ouă încondeiate şi multe altele.
Pentru o desfăşurare în condiţii bune a acestui eveniment, traficul auto va fi închis pe B-dul Culturii, în zona cuprinsă între intersecţia cu B-dul Carol I şi strada Griviţei, pentru a fi montate tonete pentru vânzarea produselor.

Finanţări din bugetul local al municipiului Câmpina
În baza hotărârii Consiliului Local nr.15/2011 cu privire la bugetul local pe anul în curs cât şi a legii nr. 350/2005, privind finanţările nerambursabile din fonduri publice, primăria Câmpina a alocat suma de 150.000 de lei pentru proiecte culturale, sportive şi educaţionale, de utilitate şi interes public. Programul anual al finanţărilor nerambursabile cuprinde următoarele domenii: cultură-educaţie, pentru susţinerea acţiunilor artistice şi educative, pentru care s-a repartizat suma de 20.000 lei; pentru sport, respectiv susţinerea acţiunilor sportive şi recreative, s-a alocat suma de 130.000 lei, din care 110.000 pentru „Promovarea sportului de performanţă”, iar în cadrul programului „Sportul pentru toţi”, suma de 20.000 lei.
Pentru accesarea acestor fonduri, se vor depune propuneri de proiect de către asociaţii şi fundaţii române cu personalitate juridică sau alte organizaţii guvernamentale fără scop lucrativ, structuri sportive de drept privat, care organizează programe şi acţiuni de interes public local. Data limită de depunere a proiectelor va fi stabilită ulterior apariţiei în Monitorul Oficial, a Programului anual pentru finanţări nerambursabile.

Aviz amatorilor care îşi aruncă gunoiul la voia întâmplării
Primăria Câmpina a anunţat că a fost identificată firma MIvor Prod SRL din satul Teşila, comuna Valea Doftanei, care a depus necontrolat pe malul râului Doftana, în spatele fostei societăţi „21 decembrie”, aproximativ 160 tone de deşeuri din construcţii (8 maşini de câte 20 de tone fiecare). Atât firma transportoare cât şi constructorul SC Geomin Bucureşti, au primit o amendă de câte 2.500 lei fiecare. Firma transportoare a fost obligată să ia legătura cu operatorul de salubritate, să ridice întreaga cantitate de deşeuri din construcţii şi să o transporte într-o locaţie stabilită de către Agenţia de Protecţie a Mediului.
Grupaj realizat
de Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co