Actualitate

Nou termen în procesul de pedofilie

Marius Costin Frumuzache, bărbatul din Ploieşti acuzat că în luna iunie a violat cu bestialitate o copilă de numai zece ani, a fost prezentat, săptămâna trecută, instanţei de judecată de la Tribunalul Prahova. Acesta a solicitat judecătorilor un nou termen şi asta pentru că a rămas fără apărător. Deşi avocaţii părţii vătămate s-au opus cererii lui Furmuzache, judecătorii au decis să-i acorde două săptămâni să-şi găsească o persoană dispusă să-l apere. “A cerut un nou termen pentru a avea un nou avocat. Noi avem senzaţia că vrea să tergiverseze acest caz, de aceea ne-am şi opus la acordarea unui nou termen, dar este dreptul lui să-şi asigure apărarea. La dosar există un document care spune că, practic, pe cale amiabilă s-a renunţat la contractul care a fost încheiat între părţi”, a declarat avocata Luminiţa Gaborfi, cea care reprezintă partea vătămată.

Tactică de specialitate
În timp ce acuzatul dă din colţ în colţ pentru a găsi pe cineva care să-l reprezinte în instanţă, avocaţii victimei fac tot ce cred că este mai bine pentru clientul lor. “Am depus evaluarea psihologică a minorei, pentru a nu fi audiată, pentru a se evita această situaţie neplăcută pentru un copil. Deocamdată, am depus o adresă din partea psihologului  ca să fie studiată de către completul de judecată, iar la termenul următor vom formula cererea”, a declarat avocata Luminiţa Gaborfi.
Noul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 26 octombrie. Dacă până atunci Marius Daniel Frumuzache nu-şi va găsi un avocat, acesta va fi nevoit să se prezinte la termen cu unul din oficiu. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co