Actualitate

Accidente în lanţ

Cinci autoturisme au fost implicate, spre sfârşitul săptămânii trecute, în două accidente rutiere petrecute pe DN 1, la intrarea în Băneşti dinspre Braşov.  
Prima coliziune a avut loc după ce un şofer care venea de la Ploieşti a pierdut controlul volanului şi autoturismul său a lovit două maşini de pe contrasens. “În câteva secunde a intrat în mine de pe contrasens… M-a aruncat tocmai acolo…”, a declarat tânăra care se afla la volanul uneia dintre maşinile care circulau regulamentar.
La mai puţin de zece minute de la producerea incidentului, la câţiva metri de locul accidentului, s-a produs o coliziune între alte două autoturisme. O femeie care se îndrepta spre Braşov a frânat, se pare, în spatele maşinilor care circulau cu dificultate din cauza primului accident. Carosabilul ud a făcut ca maşina sa să intre într-o alta care venea din sens opus. „Odată a frânat tot şirul de maşini şi când a pus frână şi fata a alunecat pur şi simplu şi a trecut dincolo de axul drumului şi s-a lovit cu maşina de Bucureşti, de pe contrasens. Fiica sângera la nas puţin şi s-a lovit la cap puţin şi a fost luată la spital”, a declarat un martor al coliziunii.

Fără leziuni majore
Din fericire, nu au existat persoane decedate. Victimele care au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpina. Pentru câteva zeci de minute, traficul s-a desfăşurat cu mare dificultate pe ambele sensuri de mers ale Drumului Naţional. Poliţiştii de la Circulaţie, din cadrul IPJ Prahova, au demarat cercetările pentru a determina cu exactitate cauzele de producere ale celor două coliziuni. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co