Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Intercultural Living School

proiect-elevi-valea-doftaneiElevii Şcolii “Erou Înv. I. Drăgănescu” din satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, se pot mândrii cu participarea la un proiect internaţional.

Este vorba despre un proiect în care au fost implicaţi elevi din alte şase ţări şi care a avut ca scop motivarea acestora să coopereze şi să colaboreze între ei. „Şcoala noastră a beneficiat de un GRANT de 15.00 de euro şi în formularul de aplicaţie noi am propus 12 mobilităţi – fiind la început, am zis să nu fie nici minim, nici maxim-…, am prins curaj pe parcursul celor doi ani, am crescut numărul mobilităţilor: de la opt cadre didactice am crescut la 14, de la patru elevi am crescut la şase elevi, pe care i-am dus în alte şcoli, din alte ţări.
Turcia a fost ţară coordonatoare”, a declarat profesorul coordonator Crenguţa Drăgănescu.
„Felicit cadrele didactice şi elevii acestei şcoli pentru că au participat şi au încheiat acest proiect la care au participat elevi din şase ţări, respectiv Turcia, Polonia, Ungaria, Spania, Lituania şi Norvegia”, a declarat primarul comunei Valea Doftanei, Ion Manea.

Experienţă de recomandat
Elevii care au participat la acest proiect sunt mândri de realizările lor şi îi îndeamnă şi pe alţi copii să le urmeze exemplul.
„Îmi pare bine că am participat la acest proiect. A fost o ocazie bună şi am cunoscut multe persoane noi, m-am împrietenit cu ele, comunicăm şi acum pe internet cu ajutorul Facebook-ului… Am fost în echipa proiectului şi am contribuit şi eu şi sper să mai particip şi la alte proiecte”, a declarat una din elevele participante.
„Am cunoscut alte tradiţii, alte obiceiuri, am avut ocazia de a comunica cu alţi copii, din alte ţări, am învăţat multe lucruri noi şi mă consider norocoasă că am putut să particip la acest proiect şi le recomand şi altor copii să participe la alte astfel de proiecte dacă vor avea posibilitatea, pentru că este o experienţă unică, de neuitat şi foarte frumoasă”, a spus o altă elevă.
Proiectul Intercultural Living School s-a derulat pe o perioadă de doi ani. Elena TOMA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co