Actualitate

Înscrieri la cercurile din Palatul Copiilor

Aveţi copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani şi vreţi să facă ceva util în timpul lor liber? În Ploieşti există multe cursuri şi oportunităţi pentru activităţi extraşcolare fără plată.

La Palatul Copiilor au început înscrierile pentru cele 18 cursuri oferite copiilor gratuit. Activitatea va începe de pe 1 octombrie, dar, până atunci, veniţi pentru înscrieri. Totul se învaţă ca o joacă, pentru ca micuţilor să nu li se pară o corvoadă. „Ne propunem să ne implicăm în mai multe proiecte şi, pe lângă activităţile de cerc, vrem să organizăm mai multe carnavaluri, momente la care să participe copiii de la aproape toate cercurile, în mod deschis. Deci nu numai o activitate care se desfăşoară conform orarului fiecărui cerc, ci să le organizăm mai multe activităţi, să le zicem distractive”, a declarat directorul Palatului Copiilor, Contanţa Vica.
Se face performanţă
Copiii se pot înscrie la cursuri de informatică, şah, pictură, gimnastică ritmică, balet, dans modern, limba engleză, dans popular, canto, chitară, teatru etc. şi, dacă excelează într-unul dintre aceste domenii, poate participa la concursuri de profil. „Fiecare cerc are concursuri la nivel interjudeţean, naţional şi internaţional. În anul trecut avem peste 180 de premii numai la nivel naţional şi internaţional; nu mai vorbim de cele judeţene, unde sunt peste 200 de premii. Copiii, care au, deja, o activitate de câţiva ani, sunt incluşi în grupele de performanţă”, a explicat Contanţa Vica.
Înscrierile se fac, de obicei, şi după 30 septembrie, pentru că micuţii nu au fost niciodată refuzaţi dacă nu au venit la timp. Aşa că mergeţi pe strada Mărăşeşti, nr. 239, sau sunaţi la telefon 0244.596146 ori scrieţi pe adresa de e-mail pcploiesti@gmail.com. Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co