Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

În libertate, doar pentru opt ore

Un băiat în vârstă de 15 ani, din Ploieşti, reţinut 15 zile pentru furt şi tâlhărie, a evadat, la mijlocul săptămânii trecute, în timp ce se afla în Spitalul Municipal din Câmpina.

Ion Vasile a solicitat o consultaţie la medic, acuzând dureri de stomac. Ulterior, când era escortat înapoi la duba parcată în curtea instituției, l-a împins pe unul dintre poliţişti, reuşind să fugă. Momentul a fost observat si de portar. “A intrat mașina poliției, pentru ce motiv nu știu, și atât am văzut că a fugit și am auzit poliția că l-a somat și a fugit după el”, a spus portarul Spitalului Municipal Câmpina.

Prins după câteva ore
Deținutul a fugit cu cătușele la mâini, a escaladat un gard și a dispărut fără urmă. Pentru prinderea lui au fost mobilizaţi 130 de poliţişti şi 30 de jandarmi. La toate căile de ieşire din municipiul Câmpina au fost amplasate filtre, fiecare maşină în parte fiind verificată de poliţişti. Echipajele l-au căutat toata ziua pe evadat, luând la puricat întreaga zonă. În cele din urmă, l-au găsit în jurul orei 21.00, la aproximativ 10 km depărtare de locul evadării. “În urma activităților desfășurate de către efectivele IPJ Prahova, evadatul a fost depistat la intrarea în orașul Băicoi, undeva pe un câmp situate lângă Drumul Național nr. 1. Trebuie specificat faptul că imediat după evadarea acestuia, conducerea IPJ Prahova a demarat o anchetă internă. Urmează să se stabilească cu exactitate dacă polițiștii care îl însoțeau au respectat procedurile și modalitatea de intervenție”, a declarat ag.p. Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
Ion Vasile a declarat anchetatorilor că ideea fugii i-a venit pe loc, în curtea spitalului, și că dorea să ajungă acasă. Puștiul va fi cercetat și pentru infracțiunea de evadare. R. E. / C. N. / R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co