Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Liviu Luca, în vizorul procurorilor

Proprietatea de la Păulești a sindicalistuluilui Liviu Luca a fost percheziționată, joia trecută, de către oamenii legii.
La imobilul păzit de mai multe gărzi de corp au descins, la orele prânzului, anchetatorii sosiți de la București. Vecinii sindicalistului au spus că li s-au părut suspecte acțiunile din zonă, dar nu cunosc scopul acestora.
“Am văzut vreo patru mașini negre și mi s-au părut suspecte, pentru că erau toate la fel. Polițiști nu am văzut”, a declarat una dintre persoanele care locuiesc în apropierea proprietății sindicalistului.
Liviu Luca a fost dus pentru audieri, ca martor, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
În afara acestuia, anchetatorii i-au audiat şi pe Sorin Ovidiu Vântu, Octavian Ţurcan şi Alex Stoian, toți considerați a fi implicați în dosarul fugii din România a lui Nicolae Popa, fost director la firma Gelsor, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul prăbușirii FNI. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost dat în consemn la frontieră pentru ca autorităţile judiciare să fie anunţate când acesta părăseşte România. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co