Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Poliţistul înjunghiat a revenit

Polițistul de la Secția nr. 2 Ploiești, înjunghiat de un bărbat beat pe care îl ajutase să ajungă acasă, s-a întors în branșă. Tânărul om al legii, de numai 32 de ani, a fost la un pas de moarte, astfel că timp de două luni a stat numai prin spitale, atât în țară, cât și la Viena.

Agentul șef adjunct Gabriel Mihai lucrează la Sectia nr. 2 de Poliție de 11 ani. În momentul incidentului, patrula pe stradă, alături de un jandarm. După ce a fost înjunghiat, a ajuns în stare gravă la spital, cu coaste secționate și un plămân perforat, și a intrat imediat în operație.
Din cauza septicemiei, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucurști, apoi la un spital din Viena, pentru că lucrurile se complicaseră din punct de vedere medical. Când se uită în urmă, totul pare un vis urât, din care se trezește cu groaza că are încă datorii.
“Am trecut prin trei intervenții chirurgicale, dintre care cea mai complicată a fost în afara țării, dar s-a terminat totul cu bine. În continuare am program de recuperare, referitor la nutriție, la efort fizic. Colegii nu mi-au lipsit nici cu telefoane, nici cu ajutor financiar…, nici colegii, nici prietenii și, spre surprinderea mea, chiar persoane pe care nu le cunoșteam. După ultima intervenție, totul a mers bine”, a declarat ag. sef. adj. Gabriel Mihai.

Cu gândul la ceilalți
Pentru că știe prea bine prin ce a trecut chiar el, omul legii nu poate să nu se gândească la colegul său din Târgoviște, recent intrat în comă după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar, de către un interlop din clanul Ghenosu.
“Să sperăm că-și revine și o să-și continue activitatea. E tot un polițist căzut la datorie și mai sunt și alții și ar putea urma și alții. E descurajant…”, a spus ag. sef. adj. Gabriel Mihai.
Gabriel s-a întors la serviciu. Totuși, el nu va putea să facă efort fizic ceva timp de acum înainte, iar anul viitor trebuie să mai facă o ultimă operație.
Cât despre agresorul său, acesta se află, încă, în arest, dar ancheta pentru tentativă de omor și ultraj nu este nici acum, după atâtea luni, finalizată. Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co