Actualitate

Furt din bijutierie

Mai mulţi tineri au reuşit să păcălescă vânzătoarea unei bijutierii din Ploieşti şi să fure câteva obiecte din aur.
Doi dintre hoţi s-au dat drept un cuplu care era în căutarea unui inel de logodnă. În timp ce vânzătoarea era ţinută de vorbă de „pretenţiosul cuplu”, alţi doi au furat şase perechi de cercei din aur. Din fericire, totul a fost surprins pe camerele de luat vederi din interiorul magazinului.
„Au intrat doi câte doi; erau două femei şi doi bărbăţi. La un moment dat, unul dintre cupluri mi-a cerut să le arăt nişte inele. Erau foarte indecişi.
Tot îmi puneau diferite întrebări, m-au pus să le cânteresc inelul ca să vadă cât ar costa şi tot aşa. Atunci celălalt cuplu a luat un suport pe care erau puse şase inele. Eu nu mi-am dat seama de dispariţia lor decât seara târziu”, a declarat vânzătoarea. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, femeia a anunţat poliţia, care de deschis o anchetă.
„Din primele cercetări, a rezultat faptul că în incinta magazinului au intrat două persoane, care, profitând de neatenţia angajaţilor, au sustras de pe un suport mai multe bijuterii din aur, în valoare aproximativă de patru mii de lei. În continuare, sunt efectuate cercetări, şi analize ale imaginilor surprinse de camerele video din interiorul bijutieriei, pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
Imaginile suprinse de camerele de supraveghere le ușurează foarte mult munca oamenilor legii, prinderea făptășilor fiind considerată doar o chestiune de timp.  M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co