Actualitate

Nenoroc la… loterie

Responsabila unei agenţii loto din Ploieşti a trecut, la sfârştul săptămânii trecute, prin clipe de coşmar, fiind atacată de un tânăr necunoscut, înarmat cu un cuţit.

Femeia a reușit, însă, să-i țină piept atacatorului. „Am auzit urlete, bufnituri, lovituri de scaune. Mi-am dat seama imediat că s-a întâmplat ceva. Când am venit eu, atacatorul deja ieşise, iar ea, biata femeie, era speriată rău”, a declarat o martoră. Responsabila agenției, deşi speriată de moarte, a avut prezenţa de spirit şi s-a luptat cu individul care, sub ameninţarea cuţitului, îi cerea banii încasaţi până la acea oră.

Nici nu avea bani…
Femeia i-a explicat că încă nu a încasat niciun ban şi s-a împotrivit, lovind cu palma peste cuţitul cu care era ameninţată, împrejurare în care s-a tăiat la un deget. „În acestă dimineaţă, un bărbat necunoscut a pătruns în agenţie şi a atacat responsabila de aici pentru a-i lua banii din încasări. Aceasta a explicat că nu are bani şi s-a împotrivit, moment în care s-a rănit uşor la o mână. Din interiorul agenţiei, nu au fost sustrase sume de bani, iar reclamanta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, ca urmare a leziunilor suferite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
„Nu este normal ce se întâmplă. Ar trebui ca legile să fie mai dure în ţara asta a noastră”, a declarat un alt martor.
Poliţia Municipiului Ploieşti a demarat o anchetă în vederea  depistării suspectului şi luării măsurilor legale. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co