Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Furat în propria casă

Mare atenție la escroci! Nu oricine pare binevoitor cu dumneavoastră are și intenții bune.
E mai bine să fiți precauți și înainte de a permite accesul în locuință unor persoane necunoscute să vă lăsați timp să le cunoașteți mai bine pe acestea.
În caz contrar, o puteți păți ca un bătrân ploieștean în vârstă de 84 de ani care s-a trezit furat în propria casă, după ce chiar el le-a lăsat să intre pe cele două așa-zis afaceriste.
Femeile, pe care omul nu le cunoștea, i-au spus că sunt interesate să cumpere televizoare vechi și că în schimbul acestora oferă un preț bun. „Întâmplarea face că bărbatul chiar deţinea două televizoare vechi, aşa că le-a poftit pe cele două femei în locuinţa sa. În aceste condiţii, profitând de neatenţia proprietarului, una dintre ele a sustras dintr-o carte suma de 400 lei, după care cele două au plecat, spunând că renunţă la achiziţionarea televizoarelor”, a declarat agentul principal Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
Imediat după furt, cele două au plecat din locuință fără să mai cumpere televizorul.
Bărbatul nu a putut oferi detalii cu privire la semnalmentele celor două femei, singura informaţie furnizată fiind că au vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani şi că erau îmbrăcate cu fuste largi, colorate.
În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a celor două persoane suspecte, urmând ca împotriva lor să fie luate măsurile legale.  R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co