Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fruntaşe la… amenzi

Prostituatele din Ploieşti sunt “de milioane”, şi nu vorbim despre calităţile lor în domeniul în care activează ci… despre valoarea amenzilor acumulate la Fisc.

Aproximativ patru  milioane de lei ar trebui să ajungă în visteria bugetului local dacă prostituale şi-ar achita datoriile acumulate în ultimii cinci ani de zile. „Pe anul trecut avem o sumă de 399.660 de lei datorată de prostituate. Pe ultimii cinci ani, datoria acumulată este de aprope patru milioane de lei”, a declarat directorul Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti, Simona Dolniceanu.

Aproape imposibil de recuperat
Din păcate, cel mai probabil, aceste sume nu vor fi niciodată recuperate. “Noi încercăm periodic să recuperăm sumele datorate. Mergem an de an la domiciliile declarate, de multe ori le găsim acolo, de multe ori nu, însă cum aceste persoane nu deţin bunuri sau conturi pe care să punem poprire, nu avem ce recupera”, a mai adăugat Simona Dolniceanu.
Singurii care mai pot face ceva în cazul prostituatelor, sunt poliţiştii. „Poliţiştii efectuează periodic acţiuni de combatere a prostituţiei şi proxenetismului. Dacă se constată că actele de prostituţie sunt repetate, organele legii pot întocmi dosare penale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, ag. princ. Raluca Brezeanu.
În evidenţele fiscului ploieştean există 20 de prostituate care sunt aşteptate să-şi achite datoriile. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co