Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Fotbal

CSO Plopeni ştie adversara din barajul de promovare
Federaţia Română de Fotbal  a anunţat, în mod oficial, pe conducătorii Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Prahova  că viitoarea adversară a câştigătoarei primului eşalon al fotbalului prahovean (CSO Plopeni ), va fi campioana judeţului Dâmboviţa.
Cum şi  dâmboviţenii au o câştigătoare certă, Gloria Corneşti având matematic asigurat primul loc, se cunoaşte astfel duelul pentru barajul de promovare în eşalonul trei al fotbalului românesc, din 16 iunie, care se va desfăşura, cel mai probabil, în Bucureşti.
Despre adversara plopenarilor şi alte veşti din tabăra grupării pregătită de tehnicianul Nouraş Nicorescu,
într-un număr viitor. C. S.

AJF Prahova va întâlni AJF Dolj
Selecţionata la fotbal a judeţului Prahova şi-a aflat adversara pentru meciul pe care-l va disputa în data de 12 iunie, pe terenul din Complexul Sportiv Mogoşoaia, aceasta fiind AJF Dolj care a învins-o pe AJF Teleorman, partidă ce a avut loc la Caracal .
Învingătoarea meciului de la Mogoşoaia va forma nucleul echipei naţionale de amatori, formaţie care va reprezenta ţara noastră la turneul final din Ungaria, programat în luna august.
Reprezentativa prahoveană (in foto) este condusă de Ştefan Preda şi Dorinel Beznea, iar săptămâna viitoare, cei doi tehnicieni doresc să programeze un nou antrenament, înaintea confruntării cu colegii  doljeni. C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co