Imobiliare Valea Prahovei
Economic

Formare profesională gratuită

Camera de Comerţ si Industrie (CCI) Prahova, prin departamentul de Afaceri Europene din cadrul Direcției de Cooperare Internațională și Afaceri Europene, are în derulare, în această perioadă, un proiect numit: „Antreprenoriatul –oportunitate pentru competitivitate”.
Proiectul este destinat managerilor care dețin propria firmă în Prahova, în vederea formării şi dezvoltării abilităţilor manageriale prin furnizarea de instruire gratuită în următoarele specializări: manager al sistemului de calitate, manager resurse umane, manager de proiect, sesiuni de instruire pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial.
Pentru a fi recrutat, fiecare candidat trebuie să depună personal, copii după următoarele documente: carte de identitate, diploma de licență, act constitutiv, certificat înregistrare ORC, certificat fiscal.
Dosarele se primesc la CCI Prahova, la etajul IV, cam. 44, până la 31 martie. Pentru relații suplimentare, contactaţi Direcţia Cooperare Internaţională şi Afaceri Europene a CCI Prahova la tel: 0244. 514 530.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co