Imobiliare Valea Prahovei
Economic

Centru multifuncţional pentru afacerişti

Consiliului Judeţean Prahova pregătește înființarea Centrului Multifuncţional de Afaceri „Lumina Verde”, care se doreşte a fi o structură de sprijin a afacerilor în cadrul Polului de Creştere Ploieşti-Prahova.

Este vorba despre un proiect în care aplicant este Consiliul Judeţean  (CJ) Prahova, care va asigura o cofinanţare de 50% din valoarea eligibilă a acestuia, investiţia preconizată fiind de șase milioane de euro.
Obiectivele vizate prin implementarea acestui proiect sunt construirea şi dotarea, până la data de 31 iulie 2012, a unui centru multifuncţional de afaceri, amplasat în Ploieşti, lângă Parcul Industrial, prin care se urmăreşte asigurarea de condiţii pentru dezvoltarea mediului de afaceri prin sprijinirea IMM-urilor, dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul elevilor şi studeţilor din mediul preuniversitar şi universitar, promovarea conceptului de dezvoltare economică durabilă în rândul oamenilor de afaceri, promovarea activităţilor economice desfăşurate în Polul de Creştere şi nu numai.
Centrul multifuncţional de Afaceri “Lumina Verde” va avea o suprafaţă de 8.000 – 9.000 mp şi va cuprinde un centru expoziţional, săli de conferinţe, spaţii pentru desfăşurarea activităților economice de către întreprinderile mici şi mijlocii şi micii întreprinzători – în special servicii, spaţii în care vor fi dezvoltate servicii specifice de consultanţă, informare şi promovare şi care se vor adresa firmelor.
Părerea afaceriștilor contează
Deja a avut loc o întâlnire între reprezentanţii mediului de afaceri, reprezentanţii Direcției de Integrare Europeană a CJ Prahova şi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, prin care s-a urmărit  ca, pe baza unui dialog activ cu firmele prahovene, să se identifice elemente utile, care să stea la baza proiectării eficiente, moderne şi adaptate nevoilor reale ale mediului de afaceri prahovean, a acestui centru. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co