Turism

Expovacanţa, la Ploieşti

La Ploieşti s-a dat startul vacanţelor. Timp de trei zile, în Sala Coloanelor din Palatul Culturii, a avut loc cea de-a cincea ediţie a târgului de turism ”Expovacanţa”.

Reprezentanţii a 25 de firme de turism au venit pregătiţi să ofere prahovenilor vacanţa de vis din această vară. Fie că e preferat muntele sau marea, meleagurile străine sau cele autohtone sau pur şi simplu unii şi-au dorit un concediu care să fie într-adevăr deosebit, târgul de turism a venit cu cele mai bune ocazii. ”Noi oferim vacanţe mai… altfel, care se potrivesc, de fapt, oricui, dar în special celor care iubesc adrenalina. Gama noastră de activităţi este foarte variată: de la simple plimbări cu bicicleta prin parc, până la plimbări cu  transportor şenilat. De asemenea, facem concursuri paintball sau air soft, tir cu arcul sau arbaleta. Avem şi un spa ultra-modern cu absolut toată gama de facilităţi”, a declarat Petre Racoviţă, managerul unei agenţii de turism prezente la această manifestare. ”Agenţia noastră a venit cu oferte foarte bune. Am venit cu reducere de 50 la sută pentru ofertele cu transportul cu avionul în lunile iulie şi august. De asemenea, avem o ofertă de transport gratuit cu autocarul în Grecia, tot pentru iulie şi august. Avem şi oferte speciale, de 299 de lei, pentru mai şi septembrie, în Grecia şi Turcia”,  a declarat agentul de turism Mihaela Dobre. ”Invităm turiştii să petreacă în Malta! Avem oferte bune, de la 299 de Euro cu demipensiune la hotel de trei stele -acest tarif incluzând şapte nopţi de cazare, transferul de la aeroport la hotel, biletul de avion şi asistenţa turistică-, până la hoteluri de cinci stele, în staţiunea de lux Saint Julien, la 921 de euro”, a declarat Eliza Dănăilă, directorul adjunct al unei alte agenţii de turism.

O vacanţă merită toată lumea
Primii clienţi şi-au făcut apariţia încă de la primele ore de deschidere a târgului şi nu au regretat. „Am văzut oferte pentru toate buzunarele. Sigur o să cumpăr un bilet, pentru un concediu undeva la munte”, a declarat un client. ”Eu caut o vacanţă în Finlanda sau Norvegia, unde e mai răcoare, dar sinceră să fiu cred că biletele ar fi putut fi ceva mai ieftine”, a declarat o altă clientă.
Surprizele s-au ţinut lanţ pe toată durata târgului. ”În afară de muzică bună, un loc de desfăşurare al târgului deosebit, adică în Sala Coloanelor, târgul a venit şi cu o serie de surprize, dar şi multe premii. La sfârşitul evenimentului  s-a organizat şi o tombolă, la care cei mai norocoşi participanţi au primit gratuit biletele pentru o vacanţă”, a declarat preşedintele Asociaţia pentru Promovarea Turismului Prahova, Adrian Voican. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co