Sport

Evoluţii de excepţie ale echipei de fotbal-tenis C.S.Blejoi

– în urma rezultatelor obţinute în Campionatul Naţional, formaţia din Blejoi ocupă fotoliul de lider
– Cupa României, desfăşurată în sistem “open” la Mamaia, a fost adjudecată de sportivii din Blejoi

În afara „sportului rege”, foarte mulţi tineri pasionaţi de sport dar şi cei care au pus ghetele în cui au început de câţiva ani buni să practice un joc ce face legătura între fotbal şi tenisul de câmp, numit fotbal-tenis.
Mai mult, prin adoptarea Campionatului Naţional au luat fiinţă multe echipe prahovene, unele dintre ele evoluând în primul eşalon. Aşa se face că în cadrul ediţiei actuale a Campionatului Naţional de fotbal-tenis rezervat seniorilor, o evoluţie excelentă a avut-o echipa CS Blejoi, grupare ce are în componenţa sa jucători de la fosta CS Tengo Salonta – judeţul Bihor, desfiinţată din cauza problemelor financiare.
După derularea a 5 etape, CS Blejoi s-a aşezat, confortabil, pe fotoliul de lider, un lucru şi mai îmbucurător este acela că pe treapta a treia a clasamentului se situează o altă reprezentantă a prahovenilor, CSU Ploieşti, culmea este că locul  secund este deţinut de Victory Cluj-Napoca, nimeni alta decât fosta Petrom Ploieşti, desfiinţată în iarnă şi campioana ediţiei trecute.
În ultima etapă, care s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, au participat 10 echipe din întreaga ţară, CS Blejoi obţinând rezultate deosebite cu care şi-a consolidat primul loc din clasamentul general, la fiecare din cele trei probe de concurs: simplu, dublu şi triplu. La simplu, primul loc i-a revenit formaţiei Victory Cluj-Napoca urmată de  CS Blejoi şi CSU Ploieşti,iar în proba de dublu, situaţia în clasament a fost aceeaşi ca la simplu dovedindu-se, încă o dată, că aceste trei formaţii sunt cele mai bune în întrecerea de fotbal jucat la fileu.
Proba de triplu a adus câştig de cauză grupării CS Blejoi care, după o luptă aprigă cu două adversare din Cluj-Napoca(Victory si CS Nord-Vest), a reuşit să se claseze pe primul loc.
După această etapă, în clasamentul general  CS Blejoi se află pe primul loc cu 155 puncte, fiind urmată de Victory Cluj-Napoca cu 147 puncte şi CSU Ploieşti cu 130 puncte.
Până la următoarea etapă(a VI-a), care va avea loc la jumătatea lunii august la Râmnicu Vâlcea, fotbalul-tenis s-a mutat la Mamaia unde s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei României, turneu open la care au participat numeroase echipe din întreaga ţară, unele nefiind înscrise în Campionatul Naţional.
Printr-o evoluţie de excepţie, după două zile de concurs, în finala întrecerii s-au calificat CS Blejoi şi CSU Ploieşti. A fost o dispută extrem de echilibrată dar şi dramatică, victoria revenind, după eforturi considerabile, echipei CS Blejoi care cucereşte râvnitul trofeu pus în joc. Felicitări pentru această performanţă, aceleaşi urări primindu-le şi învinsa! Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co