Sport

Ungureanu şi Tămârjan s-au retras din activitate

Ana Maria Tămârjan a spus adio sportului de performanţă. Vicecampioana europeană la bârnă a decis să-şi încheie cariera din motive medicale. Micuţa gimnastă din Ploieşti a „concurat” în ultimul timp cu… accidentările. Ana Maria are probleme la ambii genunchi, la care a suferit intervenţii chirurgicale. Totuşi, conducerea tehnică a Federaţiei Române de Gimnastică speră ca sportiva ploieşteană să revină, după ce va depăşi problemele existente. Aceleaşi probleme, însă, i-au permis fostei gimnaste să treacă examenul de bacalaureat, fiind absolventă a Colegiului Naţional Sportiv din Deva.
Şi Corina Ungureanu este o gimnastă la timpul trecut. Tânăra ploieşteancă a renunţat la sportul de performanţă, care a consacrat-o, din cauza unor probleme medicale. Anunţul l-a făcut în exclusivitate, în cursul săptămânii trecute, la postul VP TV. Corina nu s-a mai prezentat în cantonamentul de la Izvorani, acolo unde se antrena pentru a reveni în circuitul profesionist la 29 de ani. „Şi acum, dacă aveam măcar 25-26 de ani, puteam să mă gândesc că mă operez la gleznă, mă pun pe picioare şi vedem la anul, dar nu cred că o să mai am puterea s-o iau de la capăt după o pauză de câteva luni. Am câteva planuri tot în lumea sportului”, a declarat Corina.
Cât despre o eventuală carieră în arbitraj, consideră că este o datorie morală pe care o are faţă de gimnastica românească.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co