Sport

După Petrolul Ploieşti, a venit rândul brezenilor!

CUPA-ROM.Cupa României Timişoreana, Turul al V-lea, 2009-2010
Chimia Brazi – Tricolorul Breaza 5-4(0-0,1-1,1-1)d.l.d.

Stadion: „Chimia” din Brazi
Spectatori: aproximativ 700
Au marcat: Lazăr (min.73) – pentru Chimia, G. Ghiţă (min.82) – pentru Tricolorul
Au marcat la loviturile de departajare: Gaţu, Lefter, Irimescu şi  Copilu – pentru Chimia, G. Ghiţă, Vasilescu şi Ghidia – pentru Tricolorul.
Au ratat: N.Ghiţă – Chimia / Marinescu şi Vişan -Tricolorul.
Chimia: Ad. Gheorghe – Docea (’108 Neagu), Gaţu, Sambou, N. Ghiţă, R. Gheorghe (’74 Copilu), Cl. Vasile (’58 Butufei), Irimescu, Lazăr, Lefter, C. Vlad. Antrenor : Gheorghe Liliac
Tricolorul : Sava-Samson, Moroiţă(’27 Vişan), Apostol, Raţă, Ghidia, Liuba(’75 G. Ghiţă), Cursaru(’54 Dascălu), Marinescu, Turiac, Vasilescu (’69 Negotei). Antrenori: Florin Stancioiu şi Costin Plăvache.
A arbitrat: Marius Bocăneală (Galaţi).
Observator: Geore Ionescu (Bucureşti).
Marţea trecută, pe stadionul „Chimia” din Brazi, a avut loc jocul din cadrul turului V al “Cupa României Timişoreana”, ediţia 2009-2010, dintre echipele prahovene rămase în cursă, Chimia Brazi şi Tricolorul Breaza.
După ce i-au eliminat pe „găzarii” din Ploieşti la loviturile de departajare, ulciorul a mers din nou pentru formaţia din Brazi, victimă fiind o altă grupare prahoveană, Tricolorul Breaza, care activează în liga secundă.
Partida a fost extrem de echilibrată, cu multe acţiuni ofensive la ambele porţi, cu un plus pentru echipa gazdă, mai ales în primul mitan, când trupa patronată de Constantin Anghelache, încă mai trăia din euforia succesului de la Tulcea.
Scorul a fost deschis de gazde prin Lazăr(min.73) după o pasă primită de la Cătălin Vlad, egalarea survenind în minutul 82, când noul intrat, Georgian Ghiţă, a profitat de o greşeală a apărării, şi a înscris cu mare siguranţă.
A urmat un adevărat asediu la poarta bravului portar A.Gheorghe-cel mai bun jucător de pe teren, care a scos orice minge expediată de brezeni, ducând meciul la lovituri de departajare.
Având experienţa jocului precedent, echipa din Brazi a reuşit să fie mai stăpână şi mai lucidă decât adversarul, câştigând partida şi mergând mai departe în şaisprezecimile competiţiei.
Felicitări pentru această izbândă!

Au fost stabiliţi adversarii din 16-imi
Vinerea trecută, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul turului VI al Cupei României, în care au fost incluse şi cele 18 echipe din prima ligă.
Pentru cele două echipe prahovene calificate, Astra Ploieşti şi Chimia Brazi, sorţii au adus următorii adversari :
Astra Ploieşti – Farul Constanţa
Chimia Brazi – FC Vaslui
Partidele din această fază se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe trase din urnă. Dacă scorul va fi egal după 90 minute, urmează prelungiri (2 reprize a 15 minute) şi apoi lovituri de departajare.
Jocurile vor fi programate în zilele de 22, 23 şi 24 septembrie, iar optimile de finală se vor disputa pe 27, 28 şi 29 octombrie.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co