Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Cacealma în lumea fotbalului?

De vreo două săptămâni, în presa centrală a apărut o informație conform căreia una dintre echipele de fotbal din București ar urma să dispute un joc din preliminariile Europa League, nicăieri în altă parte decât pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Nimic nelalocul lui, ar zice unii, care nu se pricep la sportul cu balonul rotund și nici nu nutresc sentimente profunde față de FC Petrolul sau antipatii față de clubul bucureștean. Dar ceilalți au simțit altfel, la citirea rândurilor respective, și și-au exprimat nemulțumirea față ceea ce s-ar putea întâmpla.

Lăsăm deoparte modul în care s-a acționat, concluzionând cu faptul că in cursul zilei de miercuri, pe site-ul clubului Petrolul a apărut o știre care informa suflarea galben-albastră că posibilitatea ca Dinamo să joace pe arena din Ploiești nu mai este de actualitate.

Toate bune și frumoase, gândurile negre au fost alungate, dar, dincolo de acest aspect, reamintirea unor subiecte apărute în media în ultima perioadă lasă unora impresia că cineva, nu se știe cine, dacă nu joacă poker într-un univers fotbalistic, măcar joacă altceva, dar la cacealma.

Acum, după inflamarea spiritelor în rândul suporterilor, conducerea clubului Petrolul Ploieşti a declarat că s-a exprimat împotriva sosirii dinamoviștilor pe “Ilie Oană”, pentru că nevoile echipei și dorința fanilor converg… Primarul urbei a subliniat ideea obligativității luării în calcul a tuturor solicitărilor imediat după aprobarea în Consiliul Local Ploiești a tarifelor de închiriere a stadionului, apoi, după ce omul municipalității – șeful CSM Ploiești- s-a afișat la stadion într-o vizită cu reprezentantul clubului Dinamo, a dat în presă informația conform căreia bucureștenii ar fi renunțat la dorința de a poposi pe terenul “lupilor galbeni”.

Acum vreo lună, au fost în prim-plan informațiile – apărute tot în presa centrală- conform cărora meciul de prezentare a lotului echipei Petrolul Ploiești ar trebui să se dispute în compania Stelei București. Fanii au luat în glumă sau mai bine spus au pus știrea pe seama lipsei de subiecte incendiare a jurnaliștilor de profil, dar unele voci au avertizat că nu ar fi ieșit fum fără foc nici de această dată. S-a lăsat, evident, cu dezmințiri, din partea găzarilor oficiali și viața sportivă a mers mai departe. Dar totuși, e cineva prin partea locului care s-a așezat la masă, are un as în mânecă și tot încearcă vigilența suporterilor sau prin alte părți sunt unii care, simțind că sunt tot mai bune cărțile galben-albastre, joacă tare la cacealma? Adrian RADULESCU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co