Sport

Unirea a făcut scor în amical

Proaspăt promovată în Liga a III-a, Unirea Câmpina a început pregătirile pentru viitorul sezon competiţional şi, după câteva antrenamente bazate pe readaptarea la efort, a câştigat la scor (7-0) meciul amical disputat pe propriul teren, în compania fotbaliştilor de la Precizia Breaza, echipă care va combate în Liga A Prahova.
Scorul a fost stabilit prin golurile marcate de Bica, Nichifor, Laurenţiu Nicu, Dobrescu, Dumitru, Burlacu şi Zecheru. Unul dintre aceşti jucători, Laurenţiu Nicu, este venit, împreună cu Boancă şi Paul Iordache, de la FC Chitila, fosta adversară a Unirii în barajul pentru accederea în al treilea eşalon fotbalistic al ţării.
Unirea Câmpina: D. Şandru – Dincã, Neagu, B. Şandru, Iordache – Bica, Ungureanu, Lambã, L. Nicu – Ciobanu, Nichifor.
Au mai jucat: Coman, Boancã, Zecheru, Filip, A. Stoica, Ghiţã, Fl. Stoica, Cernea, R. Burlacu, Ţigãnuş, Constantinescu, Irimia, Dobrescu, Negotei, Vane şi Dumitru. Echipă tehnică: Costin Plãvache şi Marius Pãlãceanu
Unirea Câmpina va continua pregătirile cu alte meciuri amicale, în prezent cel puţin două fiind în curs de aranjare, respective de stabilire a adversarilor.

CSM Câmpina, aproape
de o fuziune
Tot mai multe voci dau ca şi aranjată accederea concitadinilor de la CSM Câmpina în Liga a III-a.
Acest lucru ar fi pozibil printr-o fuziune cu echipa Conpet,
lucrurile urmând să fie puse la punct după ce proprietarul formaţiei câmpinene, Virgil Guran, se va întoarce din concediu.
Până atunci, însă, Romeo Bunicã a fost numit antrenor la echipa Conpet, după ce experimentatul Silviu Dumitrescu – acum director ethnic la Chindia Târgovişte- a refuzat să preia acest post. Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co