Sport

Astra şi Petrolul Ploieşti au luat un punct din şase!

“Lupii galbeni” nu au reuşit să-şi adjudece victoria în confruntarea de pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, remizând în ultima apariţie pe “Ilie Oană” din acest an!

Astra Ploieşti, cu Tibor Selymes la timonă, a fost depăşită clar de gruparea de sub Tâmpa, acolo unde antrenor este ex-astristul Marius Şumudică.

Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu 0-0
Stadion: “Ilie Oană” din Ploieşti. Spectatori: 3100.

Petrolul: Bornescu – Melinte, Petrovic, Sipovic, Pompiliu Stoica, Vali Negru, Florentin Dumitru (min.74 Borza), Buleică (min.85 Komazec), Danuţ Enescu, Buhuşi, Opriţa (cpt) (min.63 Roman). Manager general: Valeriu Răchită.

Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Chiricheş, Alexandru Vlad, Pintilii (cpt), Nistor (min.85 Cristea), Maxim, Voiculeţ, Batin (min.81 Vranjes), Cardoso (min.72 Lemnaru). Antrenor: Petre Grigoraş.
Au arbitrat: Ovidiu Haţegan(Arad) – la centru, ajutat de asistenţii Zoltan Szekely(Baia Mare) şi Octavian Şovre(Oradea).
Observatori FRF: Dan Petrescu şi Ionuţ Calancia(ambii, din Bucureşti).

În cea de-a doua confruntare în care accesul în tribune a fost permis copiilor şi femeilor, formaţia “galben-albastră” nu a reuşit să le dea satisfacţie acestora prin marcarea unui gol, scorul la finalul celor 90 de minute fiind ca şi la debut . Gruparea pregătită de Vivi Răchită a dat peste un adversar tenace, de fapt fiind revelaţia acestui tur de campionat, care s-a apărat exact şi a contraatacat periculos punând în dificultate defensiva petrolistă. După ce în primul mitan singurele şanse de a marca au aparţinut lui Florentin Dumitru şi Opriţa, repriza secundă a fost mai disputată, oaspeţii creîndu-şi mai multe situaţii de a marca dar Bornescu a fost la post şi a intervenit cu succes.

Declaraţii după terminarea partidei: Valeriu Răchită (Petrolul): “A fost un meci dificil, împotriva unei echipe foarte bune, care a avut în componenţă cei mai buni fundaşi centrali din campionatul intern. După ce am văzut meciul cu Rapid, în care au marcat trei goluri, mă bucur că de această dată nu au mai reuşit acest lucru. Atât timp cât am stat sus am evoluat bine, am jucat cu încredere. Este un punct important, care se adună în clasament, mai ales că noi suntem într-o luptă de supravieţuire şi speram la mai mult. Dar, la momentul actual, atât putem.”
Petre Grigoraş (Pandurii): “Nu sunt mulţumit cu acest punct, pentru că am venit aici să câştigăm. Eu spun că am controlat meciul, de la un capăt la altul, dar dacă nu marchezi nu ai cum să câştigi. Este meritat locul pe care ne aflăm şi am mai demonstrat că formăm un grup unit. Vreau să vă felicit pentru ce aţi făcut la Ploieşti şi ar trebui să se întâmple acelaşi lucru în toate oraşele mari ale ţării”. Cristian SBÂRNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co