Sport

Brezenii obţin al doilea succes consecutiv !

TRICOLORUL-BR.Liga a II-a, etapa a V-a.
Tricolorul Breaza – CSM Râmnicu Sărat 4-0 (1-0)

Stadion: Parc din Breaza.
Spectatori: aproximativ 600.
Au înscris: Puie (min.4 si 49), Vasilescu (min.47) şi M. Vişan (min.79).
Tricolorul: Sava-Samson, Moroiţă, Apostol, Olteanu, Liuba (’55 Cursaru), Ghidia (’62 Marinescu), G. Ghiţă, Puie, M.Vişan, Vasilescu (’69 Negotei). Antrenori: Florin Stancioiu şi Costin Plăvache.
CSM: Budur-Nejneru, Puşcă, Cucu, I. Vişan, Petre Dragoş (’61 Nica), Schwartz, Drăgan (’64 S. Anton), C. Miron, Sagna, Francis (’54 Ungureanu)
Antrenor: Mihai Ciobanu
Jucători eliminati: Cucu (’66), Budur (’84)
Au arbitrat: Andrei Chivulete – la centru, Bogdan Velicu şi Bogdan Gheorghe-asistenţi (toti din Bucureşti).
Observatori: Lucian Măiereanu (Braşov, pentru arbitraj), Vlad Nicolae (Bucureşti, pentru organizare).
Jucătorul meciului: Dan Puie.
Stadionul “Parc” din Breaza a fost sâmbăta trecută gazda confruntării dintre echipa locală, Tricolorul, şi nou-promovata CSM Râmnicu Sărat, “lanterna roşie” a primei serii din Liga a II-a, care nu reuşise să adune vreun punct sau să marcheze vreun gol în aceste cinci etape scurse de la debut.
După deznodământul din Cupa României, când trupa pregătită de Florin Stăncioiu a părăsit prestigioasa întrecere, echipa Tricolorul Breaza a început jocul în forţă fiind decisă să spele ruşinea după înfrângerea de la Brazi, când a fost eliminată de Chimia din localitate.
În minutul 4, juniorul Puie, artizanul victoriei de la Tulcea, reuşeşte deschiderea scorului printr-un şut din interiorul careului la o greşeală a portarului oaspeţilor care a respins defectuos mingea şutată de Vişan.
Au urmat atacuri în trombă ale brezenilor şi numai intervenţiile de ultim moment ale goal-keeper-ului Budur, fac ca scorul să nu ia proporţii, Liuba, Vasilescu(de două ori) şi M.Vişan irosind ocazii clare de a marca.
După ce prima repriză se termină cu un avantaj minim, debutul celui de-al doilea mitan este năucitor, trupa patronată de C. Anghelache reuşind, în primele cinci minute, să marcheze două goluri.
Primul a căzut în minutul 47 când Vasilescu n-a mai greşit ţinta, reluând spectaculos, din careul mic, sub transversală, după care Dănuţ Puie, cel mai bun jucător de pe teren, măreşte diferenţa la trei goluri, prin reuşita din minutul 49 când a trimis o ştachie de la 17 metri direct în vinclul porţii.
Scorul putea fi 4-0 în minutul 65 când Vasilescu a ratat un penalty, mingea şutată fiind deviată în corner de bravul portar al oaspeţilor în ciuda celor trei goluri primite.
După trimiterea în tribună a antrenorului M. Ciobanu, pentru proteste, a urmat eliminarea fundaşului Cucu şi trupa din Breaza marchează prin M.Vişan(min.79) care prinde un şut de la marginea careului mare în colţul lung, pecetluind scorul final de 4-0.
Finalul întâlnirii aduce o nouă eliminare la oaspeţi, apărătorul buturilor, Budur, văzând cartonaşul roşu după un henţ comis în afara careului, ca ultim apărător.
În urma acestui rezultat, Tricolorul Breaza acumulează 9 puncte şi urcă în clasament pe locul 5, un loc nesperat de bun, lider menţinându-se Victoria Brăneşti cu maximum de puncte(15), surpriza acestui început de campionat.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co