Actualitate

PMP Prahova si-a constituit Liga Alesilor Locali

PMP Prahova și-a constituit Liga Aleșilor Locali de la nivelul organizației județene.

Din structura de conducere aleasă fac parte Nicolae Măruntu (consilier județean), Neculai Mașcanu (consilier local la Blejoi) și Rodica Cioc (consilier local la Boldești-Scăeni).

„Încheiem, astăzi, prin constituirea Ligii Aleșilor Locali, procesul de formare a PMP-Prahova. Avem, de astăzi, toate structurile statutare constituite. Suntem, ca să zic așa, în formațiune completă de luptă”, a spus, în mesajul adresat participanților, președintele PMP-Prahova, deputatul Cătălina Bozianu.

Aceasta a arătat că Liga Aleșilor Locali reprezintă structura de rezistență a organizației județene, precizând că, la nivel teritorial, un partid serios nu poate funcționa bine fără aleșii locali, respectiv consilieri și primari.

“Voi, aleșii locali, sunteți politicienii cei mai apropiați de oameni, sunteți cei care cunosc cel mai bine problemele și dorințele prahovenilor din orașe și sate. Succesul nostru în alegeri depinde de modul în care aleșii noștri locali rezolvă problemele oamenilor din localitățile lor, de modul în care îi ascultă pe oameni”, a mai spus deputatul prahovean.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co