Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Brazi: ajutor financiar pentru cuplurile tinere care vor sa faca fertilizare in vitro

Primăria comunei prahovene Brazi a decis să ofere ajutor financiar cuplurilor de tineri care vor să devină părinți, însă nu pot avea copii din cauze medicale.

Tinerii pot obține banii dacă vor dovedi cu acte medicale că au trecut prin toate procedurile fără succes și ultima soluție rămasă este fertilizarea in vitro.

Aleșii locali din comuna prahoveană Brazi au decis printr-o Hotărâre de Consiliu să acorde fiecărei familii tinere aflată în această situație suma de 10.800 de lei pentru a-și putea permite să urmeze procedurile pentru fertilizare in vitro. Sprijinul financiar se acordă în trei tranșe egale a câte 3.600 de lei, în baza unor scrisori medicale în care să fie precizată exact procedura medicală pentru care se solicită banii.

Pentru a obține banii de la Primăria Brazi, tinerii care vor să devină părinți trebuie să aibă domiciliul în Brazi de cel puțin zece ani. Pentru a deveni eligibil, cuplul trebuie să aducă un set de documente medicale prin care să dovedească indicațiile medicale precise pentru acest tip de tratament.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co