Actualitate

Incep operatiunile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare in comuna Berceni

Primăria Berceni anunţă desfășurarea, în toate satele comunei, a unei campanii de combatere a insectelor zburătoare și târâtoare (țânțari, viespi, muște, molii, păianjeni, ploșnițe, gândaci, pureci, păduchi, căpușe) precum și de combatere a rozătoarelor (șoareci și șobolani).

Au fost programate un număr de patru operațiuni de dezinfecție, dezinsecție şi deratizare, care se vor desfășura în zilele de 14 august, 28 august, 11 septembrie şi 24 septembrie.

“În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, datele stabilite vor fi decalate. Pentru evitarea evenimentelor neplăcute pe durata aplicării tratamentului din zilele mai sus enumerate, nu se recomandă expunerea pe zonele publice a copiilor, vârstnicilor și a persoanelor cu probleme respiratorii”, precizează Primăria Berceni.

Tratamentele vor fi efectuate terestru, având ca obiect dezinfecţia bacteriană, antifungică, combaterea insectelor zburătoare şi târâtoare, dar şi a rozătoarelor. Produsele folosite sunt avizate, pentru profilaxia sanitar-umană, de Ministerul Sănătăţii, dar sunt toxice pentru albine şi organismele acvatice.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co