Sport

Unirea Câmpina urcă pe podiumul clasamentului.

UNIREA-CAMPINALiga A Prahova, etapa a VI-a
Unirea Câmpina – ASO Slănic 5-2 (2-1)

Stadion: „Rafinăriei” Câmpina
Spectatori: 300
Au marcat: Burlacu(min.31), Vane (min.44), Ungureanu (min.68),Ţigănuş (min.70), Cazan (min.88) / Cojanu(min.39), Cernea (min.72).
Au arbitrat: Răzvan Radu-la centru, Bogdan Bucur şi Dănuţ Săcuiu-asistenţi.

Observator: Theodor Negoiţă(Ploieşti).
Jucătorul meciului: Ţigănuş.
Unirea Câmpina: Păpuşoiu-Gratie(59, Flaider)), Neagu, Cazan, Coman, Creţu, Ţigănuş, Burlacu, Fl.Stoica(56, Basma), Vane(82, Jantea), Ungureanu(74,Nichifor).
Antrenori : Marius Pălănceanu / Daniel Corcodel.
ASO Slănic: Marius Marin- Solomon, Safta, Rădulescu, Copcealău(61, Ioniţă), Burnescu, Avădanei, Cernea, Zaharia, Bădu, Cojanu.
A fost o partidă dominată de echipa câmpineană, care a reuşit să repete „norma” de 5 goluri de pe teren propriu, ultima care a încasat cele cinci „boabe” fiind  ASO Slănic. Prima repriză a fost mai echilibrată, scorul fiind de 2-1 pentru Unirea, repriza secundă găsind pe trupa patronată de Mărgărit Ciubotaru (zis MARA) în plină ofensivă, iar scorul a luat proporţii fiind, la un moment dat, 5-1, mai mult , câmpinenii ratând şi un penalty în minutul 75. Prin această victorie, Unirea Câmpina acumulează 13 puncte şi urcă pe poziţia a treia al clasamentului, la egalitate cu revelaţia acestui început de campionat, Victoria Fântânele, care a produs o mare surpriză, învingând la Buşteni pe Caraimanul Euro-Africa cu scorul de 4-2. Primul loc este ocupat de Intersport Plopeni care a acumulat maximum de puncte după 6 etape (18), fiind o pretedentă sigură la barajul de promovare în eşalonul trei.
Următoarea etapă se va desfăşura marţi 15 septembrie, iar Unirea Câmpina va juca la Ploieşti contra lui Petrolul 95, după care sâmbătă, 19 septembrie, ora 11.00, se va disputa meciul Unirea Câmpina – CS Băneşti Urleta din  cadrul etapei a VIII-a, un adevărat derby local.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co