Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dispărute de la domiciliu

Poliţiştii din Filipeştii de Pădure au fost sesizaţi cu privire la faptul că două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, din localitate, au plecat de la domiciliu în ziua de 24.09.2010 şi nu au mai revenit. Cele două sunt prietene şi se pare că au luat împreună decizia de a pleca de acasă.

Roxana Ioana P., în vârstă de 18 ani, are 1, 65 m, 50-60 kg, constituţie atletică, păr negru, de lungime medie, ochi căprui, nas drept, bărbie rotundă. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un sacou gri, pantaloni tip blue-jeans bleumarin, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră.

Cristina O., în vârstă de 18 ani, are 1, 70 m, 55-65 kg, constituţie atletică, păr lung şaten, faţă rotundă, ochi căprui, sprâncene arcuite. Aceasta era îmbrăcată cu un tricou roşu cu mânecă scurtă, având un impremeu pe piept reprezentând o pisică, pantaloni de tip jeans de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la depistarea celor două sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112”.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co