Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Accident de Codul Penal

Grav accident de circulaţie provocat joi dimineaţă de către unul dintre membrii trupei rapp Codul Penal, Mădălin Drăgan, zis Shobby.

O femeie însărcinată în șase luni, originară din comuna Bărcănești, a murit după ce cântăreţul aflat în avansată stare de ebrietate a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi s-a izbit de autoturismul condus de gravidă. Tragicul eveniment s-a produs pe podul de la Gara de Sud din Ploieşti. Femeia a lăsat în urma ei un băiat de şase ani şi un soţ îndurerat care îşi va creşte singur copilul rămas. Celălalt pasager al maşinii conduse de aceasta, tot o femeie, a scăpat doar cu câteva vânătăi.
Regrete tardive
Cuprins de aburii alcoolului, Shobby a recunoscut că a băut la un botez la Bucureşti. Vreo trei pahare de vin… peste…, a spus el. Era în drum spre casă la volanul maşinii sale când a pierdut controlul volanului şi după ce a agăţat bara de la sensul giratoriu s-a izbit de Dacia condusă de femeia din Bărcăneşti. Nici şocul accidentului nu l-a trezit din beţie, dar chiar şi aşa a declarat că regretă. A fost, însă, prea târziu pentru femeia de la volanul maşinii izbite de el. Deşi echipajul de la descarcerare a făcut tot posibilul să le scoată foarte repede dintre fiarele maşinii atât pe şoferiţă cât şi pe pasagera din dreapta ei, gravida nu a mai putut fi salvată.
“Femeia a ajuns în stare gravă la noi, era în şoc cardio-respirator. Timp de o oră şi jumătate s-a încercat resuscitarea ei, dar a fost inutil”, a spus doctorul Andrei Ilinca, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.
Şi Shobby a ajuns tot la spital, pentru a i se recolta probe biologice. Aici era cât pe ce să fie linşat de soţul victimei sale.
Prietenii povestesc că femeia care a murit era o şoferiţă bună şi mergea zilnic cu copilul ei la gradiniţă. Acum, pe acelaşi pod pe care trecea mereu a aşteptat-o nenorocirea. Cât despre Shobby, depistat cu 0,99 mg/l alcool pur în  aerul expirat, este cercetat pentru două infracţiuni: omor din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţă alcoolului. Solistul riscă să stea până la 12 ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat. Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co