Actualitate

Două prahovence, date dispărute si căutate de politie

O minoră de 15 ani din Ploiești și o tânără de 27 de ani din Filipeștii de Pădure au plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit acasă, în prezent fiind căutate de polițiștii din Prahova.

Minora se numește Roman Ramona, are 15 de ani și este din Ploiești. Ea a plecat voluntar de la domiciliul din Ploiești și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Minora are următoarele semnalmente: 1.70 m, aproximativ 60 Kg, constituţie atletică, păr lung blond drept, ochi albaștri.

La momentul plecării voluntare era îmbrăcată cu tricou alb, geacă cu mânecă lungă de culoare gri deschis, blugi de culoare închisă, rupți la nivelul genunchilor, adidași de culoare albă.

În ceea ce o privește pe tânără, aceasta se numește Cârstea Ioana Florina și are 27 de ani. Ea a plecat voluntar de la domiciliul din Filipeștii de Târg și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente: 1.70 m înălțime, aproximativ 70 Kg, constituţie atletică, ten deschis, față ovală, păr roșcat, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui.

Persoanele care pot oferi informații despre cele două prahovence dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co