Actualitate

Crimă între concubini la Urlaţi

Dragostea cu năbădăi a dus la pierderea unei vieți. Săptămâna trecută, un bărbat din Urlați a fost ucis de concubina sa.

Un localnic din Urlați a sesizat telefonic poliția cu privire la o crimă petrecută în vecini.
Omul a aflat toată tărășenia exact de la agresoare, a mers să vadă cu ochii lui cele povestite și, într-adevăr, și-a găsit vecinul sângerând abundent, zăcând pe podea. Când au ajuns poliția și medicii de pe ambulanță la fața locului, orice intervenție era inutilă. Bărbatul, Cristian T. (41 ani), murise.
“Pe fondul consumului exagerat de alcool, între cei doi concubini a izbucnit un conflict, generat de gelozie, în care femeia i-a aplicat bărbatului o lovitură în zona femurului drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, inspectorul Daniel Radu.
La fața locului s-au găsit suficiente indicii că acolo s-ar fi produs o crimă. Cadavrul se afla în bucătăria imobilului unde locuiau cei doi concubini, iar în faţa acestuia anchetatorii au găsit aruncat un cuţit de bucătărie, posibil arma crimei.
Tocmai de aceea, femeii i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor, a fost reținută pentru cercetări și urma să fie prezentată procurorilor pentru arestare preventivă pentru 29 de zile.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co