Actualitate

Descinderi în forţă

– Peste 200 de poliţişti au participat, săptămâna trecută, la percheziţii efectuate la domiciliile din cartierul ploieştean Mimiu al unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din auto, societăţi comerciale şi tâlhării.
Au fost vizate persoanele urmărite, care se sustrag cercetărilor, dar şi adunarea de probe la dosare. Treizeci de suspecţi au fost conduşi la sediul IPJ Prahova pentru cercetări. „În urma activităţilor desfăşurate, în locuinţele percheziţionate au fost găsite bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, cu precădere bunuri electronice şi electrocasnice: televizoare LCD, laptop-uri, ceasuri, cuptoare cu microunde şi arme albe. Suspecţii au fost conduşi la sediu, pentru cercetări, activităţile de investigaţii fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora”, a declarat putătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
În timpul acestei acţiuni de amploare, în care au efectuat 24 de percheziţii, oamenii legii au blocat căile de acces în cartierul Mimiu. M. B.

– Poliţiştii din cadrul IPJ Prahova, însoţiţi de jandarmi, au descins, la mijlocul săptămânii trecute, la imobilul unui interlop câmpinean cunoscut sub numele de Danezu. Oamenii legii au efectuat o percheziţie în urma căreia au ridicat mai multe părţi componente ale unui autovehicul şi l-au luat cu ei la sediu chiar şi pe bărbatul respectiv. Poliţia nu a oferit detalii despre această acţiune şi nici despre suspiciunile care au stat la baza acesteia. Cel mai probabil, ofiţerii au căutat probe într-un dosar de cercetare penală. C. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co