Administratie

Curăţenia de primăvară

Primăvara îi pune pe câmpineni la treabă. Administraţia locală a demarat în această săptămână programul de curăţenie, obligatoriu în urma unei ierni grele, în care s-a împrăştiat mult material antiderapant.

Nisipul şi resturile vegetale vor fi înlăturate pentru scurgerea normală a apelor pluviale. În următoarea perioadă, rigolele, şanţurile de scurgere şi malurile apelor vor fi curăţate de către echipele firmei de salubritate, împreună cu beneficiarii ajutorului social. Carosabilul va fi măturat mecanic cu maşinile speciale ale Floricon Salub. Câmpina nu înseamnă numai curăţenie, ci şi un aspect îngrijit, o imagine plăcută a parcurilor şi celorlalte locuri publice. Astfel, semafoarele, coşurile de gunoi şi avizierele vor fi igienizate. Tot societatea de salubritate va avea grijă ca toate gardurile din zonele de agrement să fie proaspăt vopsite, iar locurile de joacă şi băncile să fie reparate. Evident, ajutorul cetăţenilor este binevenit. Fiecare asociaţie va avea grijă ca în faţa scării de bloc să nu mai fie gunoaie şi alte resturi. Câmpinenii s-au implicat în curăţenia de primăvară şi în anii trecuţi, astfel că unele cartiere arată chiar elegant, cu flori proaspăt plantate. Atelierul seră a muncit pentru răsaduri pe parcursul anotimpului rece, ca acum să se ocupe cum se cuvine de spaţiile verzi.
Curăţenia de primăvară se va încheia pe 14 aprilie, cu marcajele stradale. Firma se salubritate va interveni pe toate arterele din municipiu şi va ridica deşeurile vegetale conform unui program bine stabilit. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co