Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dezinsectie in Ploiesti

CORAL IMPEX SRL, societate prestatoare de servicii de deratizare, dezinsectie si desinfectie in Ploiesti, informeaza ploiestenii ca in perioada 03 – 15 octombrie 2016 se vor efectua servicii de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Ploiesti.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitatii de dezinsecţie va fi prelungită.

In acest sens Coral Impex a trimis un comunicat de presa prin care informeaza asupra modalitatii de efectuare a dezinsectiei.

coral

 

sigla-coral
COMUNICAT DE PRESA

Prin prezenta SC CORAL IMPEX SRL, cu sediul social in Ploiesti, str. Penes Curcanul, nr.8, bl.151C, ap.10, reprezentata prin Director General Alexandru Badea, va aduce la cunostinta ca in perioada 03 – 15 octombrie 2016 se vor efectua servicii de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Ploiesti, in baza contractului de concesiune nr. 14393/17.08.2010.
Produsele insecticide utilizate sunt:
 K-othrine Profi EC 250, avand substanta activa deltamethrin, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
 Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, avand substanta activa
S-metopren.

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii. Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Acţiunea se desfaşoară în conformitate cu prevederile Ordinului 119/2014 şi cu recomandarile Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsecţie la nivel comunitar.

Pentru ca activitatea de dezinsectie sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public cat si privat.
In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii pe domeniul public.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de societatea CORAL IMPEX SRL, cu utilaje portabile si autopurtate, conform contractului de concesionare a serviciului public de deratizare, dezinsecţie şi dezinfectie în municipiul Ploiesti.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitatii de dezinsecţie va fi prelungită.

Va rugam ca in perioada mentionata sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar Primaria municipiului Ploiesti si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.

DIRECTOR GENERAL,
ALEXANDRU BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co