Actualitate

Ploiestenii, invitati la o amplă actiune de curatenie

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, invită toți ploieștenii să facă parte din echipa locală de acțiune pentru „Let’s do it, Ploiești!”.

Evenimenul se va desfășura sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu ora 9.00. Toți voluntarii vor fi preluați cu autobuzele TCE de la Sala Sporturilor Olimpia și transportați către zonele propuse pentru campanie.

Astfel, există patru zone din municipiu care vor fi curățate de către voluntari în cadrul mai mare proiect de implicare socială:

Zona 1 – Pădurea de pini – în vecinătatea căilor ferate (Zona de Vest);
Zona 2 – Transformatorului – str. Livezilor;
Zona 3 – Lucernei
Zona 4 – Drumul Sării – Str. Crângului.

Înscrierea în echipele voluntarilor la această acțiune se poate realiza, inclusiv în ziua desfășurării activităților, la adresa de e-mail florentina.stan@letsdoitromania.ro .

Misiunea proiectului este mobilizarea cetățenilor din zonele identificate cu deșeuri abandonate, a autorităților, a societății civile, a companiilor private și a mass-mediei pentru curățarea arealelor naturale din jurul localității, alături de reciclarea a cel puțin 30% din numărul de saci ce vor fi strânși.

Pentru municipiul Ploiești, autoritatea responsabilă în gestionarea acestei acțiuni este Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, tel. 0244-541071, fax. 0244-513670.

Let’s do it, Romania a reușit implicarea a peste 1.100.000 de voluntari în 8 ani de activitate. Viziunea acestui proiect este o țară cu 0 deșeuri, iar valorile exprimate prin această acțiune de amploare sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co