Actualitate

Cum apreciaţi implicarea autorităţilor administrative, în deszăpezire, la nivel naţional?

Iarna grea din acest an, a creat o adevărată isterie la nivel naţional, scoţând la iveală o multitudine de deficienţe administrative dar şi carenţe ce ţin de spiritul civic. Cetăţenii Câmpinei, mai privilegiaţi decât în alte zone, greu încercate de abundenţa ninsorii, şi-au exprimat câteva păreri legate de aprecierea gradului de implicare a autorităţilor în deszăpezire, la nivel naţional. Carmen NEGREU

Pensionar: „În principiu, e bună, dar depinde, acum, ştiu eu, de la un loc la altul. Dar, aşa, în general, mi s-a părut a fi bună. A fost o implicare bună, nu foarte bună. Sau, dacă vreţi, satisfăcătoare.

Pensionară: „Eu cred că s-a intervenit destul de bine şi de rapid, în ceea ce priveşte deszăpezirea. Situaţia, să ştiţi, n-a fost şi nu este, deloc, uşoară. Oricine ar fi, nu cred că ar face totul bine. Cred că s-a făcut tot ceea ce se putea face, în acest sens. S-a intervenit, pentru cei care au rămas izolaţi, cu elicopterele MAI, ale SMURD, au mers şi persoane particulare, care au dus ajutoare. Să sperăm că vom ieşi cu bine din iarna asta grea.”

Pensionar: „Se vede! Cât se poate de defavorabil, faţă de poporul ăsta. Mizerabil! Nu-i mai interesează absolut nimic, de prostime. Absolut!”

Salariat: „Ce să vă spun… n-aş putea să zic că s-au descurcat destul de bine, cu zăpada asta. Încă se mişcă destul de greu, după părerea mea. S-ar fi putut mai bine.”
Pensionară: „Mizerabil! Uite ce-i şi aici! La nivel naţional, tot la fel. A trebuit să cheme poliţia, jandarmii. Şi ăia de sus ce au făcut? N-au făcut absolut nimic. Este o situaţie critică. Am o vârstă. Acum, nu vedeţi că doar în faţa câtorva curţi e făcută pârtie, în rest…”

Salariat: „E bine. S-a făcut destul de bine.”
Aşteptăm comentariile şi propunerile dumneavoastră pe marginea acestui subiect, pe site-ul www.zvp.ro.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co